Gastroyal – INSUMED főételek házhozszállítása

Nem egyszerű minden nap megtervezni és elkészíteni a főétkezésre fogyasztható ételeket.

A Gastroyal-lal együttműködésben megrendelheti az INSUMED diétájához a főétkezést! Az általuk főzött ételek megrendelhetőek a Gastroyal weboldalán. Lefedettség szinte a teljes országban, de kérjük az ellenőrzést: https://www.gastroyal.hu/megrendelesszallitas

Rendelje meg ebédjét a gombra kattintva:

Gastroyal - INSUMED főételek házhozszállítása

Az INSUMED orvosi diéta megoldást kínál egészséges fogyni vágyóknak, inzulinrezisztenseknek és cukorbetegeknek, PCO-s betegeknek, vegánoknak, akik eddig nem, vagy nagyon nehezen tudtak fogyni. A program addig tart, amíg a páciens eléri kitűzött célját. … ebben segít a Gastroyal! Próbálja ki!

Hogyan történik az INSUMED főételek megrendelése?

Új vásárlók esetében regisztrálni kell a Gastroyal oldalán, a meglévőknek pedig bejelentkezni amennyiben rendelni szeretnének. Minden rendelés független az INSUMED-től!
Minden fontos információ, azaz mivel fizethet, hogyan és hova szállítanak itt található: https://www.gastroyal.hu/kerdesekvalaszok

 

Jó hírek!

  • nincs minimum megrendelési összeg!
  • nem számolnak fel külön szállítási díjat!

 

Gastroyal - INSUMED főételek házhozszállítása
Gastroyal - INSUMED diétás ételek házhozszállítása

HITVALLÁSUNK: A TÁPLÁLKOZÁS EGY ÉLETHOSSZIG TARTÓ, EGYÉNILEG VÁLTOZÓ SZÜKSÉGLET, MELYET NEM MINDEGY, HOGYAN ELÉGÍTÜNK KI ÉLETÜNK SORÁN.

KÜLDETÉSÜNK: Megalakulásunk, 1992 óta a legfőbb célunk, hogy a tudatos és egészséges táplálkozást minél szélesebb körben meghonosítsuk, továbbá eredményesen vegyük fel a harcot az elhízással és a helytelen táplálkozással összefüggő káros folyamatokkal.

Ezért 3 évtized szakmai tapasztalatát és tudományos kutatási eredményeit felhasználva több utat is kínálunk, legyen szó fogyókúráról, egészségmegőrzésről vagy hagyományos étkezésről.
Tesszük mindezt a minőség jegyében, a vásárlók kényelmét szolgálva. Eredményeink, szakmai szemléletmódunk és vásárlóink visszajelzései alapján érdemeltük ki a táplálkozás szakértője címet, melyet büszkén viselünk.