INSUMED PHYTOSHAKE -gyulladáscsökkentő

Az INSUMED PHYTOSHAKE gyulladáscsökkentő étrend-kiegészítő

Kiváló minőségű növényi fehérjekombinációt tartalmaz, amely energiával látja el az immunrendszert és rostokban is gazdag.

PHYTOSHAKE

INSUMED PHYTOSHAKE?

Az INSUMED egy új termék forgalmazását kezdi meg, ez a PHYTOSHAKE.

Ez egy étrend-kiegészítő, ellentétben a Trinkmahlzeit és BESTFORM termékcsaláddal, melyek speciális gyógyászati célra szánt élelmiszerek.

– A termék íze, és állaga – “különleges”

Szemcsés, homokszerű, nem jól oldódó, íze nagyon „ízlés kérdése “. Az INSUMED tanácsadójával kommunikáljon ezekről a termékjellemzőkről. A termék ízére és állagára vonatkozó reklamációt sajnos nem áll módunkban elfogadni.

Akkor miért éppen Phytoshake, miért került ez a termék piacra?

Azért, mert nagyon jó a hatása, olyan egészségügyi panaszok enyhítésére, gyógyítására kell alkalmazni, amire az összetételét kitalálták.

Mire jó az INSUMED Phytoshake?

Megelőzés, terápia és TÁMOGATJA A GYULLADÁSCSÖKKENTŐ ÉS FITOGÉN ÉTRENDET 

A túlsúly és a gyulladás több ponton is kapcsolódik egymáshoz.
A túlsúlyos ember mozgató szervrendszerére negatívan hat a többlet terhelés. Ezért hosszabb távon kopások, gyulladások alakulnak ki az ízületekben. Ezek komoly életminőség romlást okoznak.
A másik pont, hogy elhízás önmagában is krónikus gyulladással jár együtt.
Fokozódik a szervezetben a gyulladásos mediátor anyagok szintje és ez egy önmagát erősítő folyamattá válik.

Ha meg tudjuk szakítani ezt a kört, javul a páciensünk életminősége, többet tud mozogni, hatékonyabbá válik a diétaterápiája.

INSUMED PHYTOSHAKE - gyulladáscsökkentő

MI A GYULLADÁS?

A gyulladás egy olyan folyamat, amely különböző fázisokon megy keresztül, és célja, hogy segítsen a szervezetnek a káros ingerek leküzdésében. Ez az ún. arachidonsav-kaszkád aktiválásával történik. Az ebben résztvevő molekulák működésének van egy felívelő, egy stabil és egy lecsendesedő szakasza. Ha a szervezetnek nem sikerül kikapcsolni a a gyulladástelősegítő molekulákat, krónikus gyulladás alakul ki.
A hagyományos gyulladáscsökkentő gyógyszerek és fájdalomcsillapítók (pl. ibuprofen, diklofénsav) úgy állítják meg a gyulladásos folyamatot, hogy kikapcsolják a gyulladást elősegítő molekulákat.

Ezzel meggátolják azon endogén anyagok hatását is, amelyek leállítják a gyulladást, így az krónikussá válhat. A fájdalomcsillapítók negatív hatással lehetnek különböző szervekre (emésztőrendszer, inak, ízületek).

INSUMED tanácsadót keresek

Az INSUMED PHYTOSHAKE hatóanyagai

 

INSUMED Phytoshake

 

Az INSUMED PHYTOSHAKE egy növényi alapú étrend-kiegészítő, amely csak értékes növényi összetevőket tartalmaz.

✔️ Kurkumin (kurkuma gyökérből származó kivonat)
✔️ Boswelinsav (a tömjénfa gyantájából)
✔️ Bromelain (ananászból származó enzim)

Ezek a növényi anyagok, más néven fitonutriensek, a következő hatásokkal rendelkeznek:

✔️ gyulladáscsökkentő
✔️ regeneráló és
✔️ fájdalomcsillapító.

Gyulladással járó betegségek (pl. asztma, arthrosis, cukorbetegség, elhízás stb.) vagy az inak, izmok, csontok sérüléseinek következében kialakuló gyulladások enyhítésében elősegíti a test regenerációját.
Az INSUMED PHYTOSHAKE támogatja a gyulladáscsökkentő étrendet.

A termékeket keresse az INSUMED tanácsadóknál!

Az INSUMED PHYTOSHAKE összetevői

A gyulladáscsökkentő étrend-kiegészítő szója mentes, gluténmentes, laktózmentes, csökkentett zsírtartalmú, édesítőszer mentes!

 

Az INSUMED PHYTOSHAKE kiváló minőségű növényi fehérjekombinációt tartalmaz, amely energiával látja el az immunrendszert és rostokban is gazdag.

Összetevők:

tök fehérje*, borsó fehérje izolátum, napraforgó fehérje, szentjánoskenyérmag liszt, lucuma, őrölt fahéj, kakaópor*, kurkumin kivonat (ebből 95 %kurkuminoidok), tömjén kivonat (ebből 80 % boswellia serrata), papain, bromelain, fekete bors kivonat (ebből 95 % piperin).

100 g Phytoshake-ben 45,5 g fehérje, 20,7 g élelmi rost van.

Hatóanyagok:

100 g Phytoshake-ben a következő hatóanyag mennyiségek találhatóak: lucuma 7 g, fahéj 6 g, kurkumin 2 g, ebből kurkuminoidok 1,9 g, tömjén kivonat 999 mg, ebből boswellia serrata 801,1 mg, papain 500 mg, bromelain 500 mg, fekete bors kivonat 26,3 mg.

Az összetevőkkel kapcsolatban modern klinikai vizsgálati eredmények és több évszázados természetgyógyászati tapasztalatok egyaránt megtalálhatók.

Mire jó a kurkumin?

A kurkumin a kurkuma gyökeréből származik, amelyről megállapították, hogy gyulladáscsökkentő hatású.

Lásd a szakkiadványokat:
https://www.mdpi.com/2072-6643/14/10/2030
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32926799/

Mire jó a tömjén?

A boswellia (tömjén) a boswellia növény gumigyantájából nyert kivonat, amelyről megállapították, hogy gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatású.

Lásd a szakkiadványokat:
https://www.mdpi.com/2072-6643/14/10/2030
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/36567268/

Mire jó a bromelain?

A bromelain az ananász növényből származó enzim, amely fájdalomcsillapító és regeneráló hatásúnak bizonyult.

Lásd a szakkiadványokat:
https://www.mdpi.com/2072-6643/14/10/2030
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5104298/

 

 

INSUMED PHYTOSHAKE termék

PHYTOSHAKE

INSUMED PHYTOSHAKE – gyulladáscsökkentő étrend-kiegészítő

Termékjellemzők:
Vegán, szója mentes, magas fehérjetartalom, magas élelmirost tartalom, gluténmentes, laktózmentes, csökkentett zsírtartalmú, édesítőszer mentes. Az optimális gyulladáscsökkentő hatás elérése érdekében az INSUMED PHYTOSHAKE nem tartalmaz adalékanyagokat, például sűrítőanyagokat, ízesítőket vagy édesítőszereket, hanem tisztán természetes termék.
A szénhidrátok vagy cukrok a shake-ben a benne lévő növényi anyagokból származnak.

Az INSUMED PHYTOSHAKE étrend-kiegészítő, tehát kiegészítő termék és NEM étkezéspótló.
A termék étkezés kiegészítésére használható.

 

INSUMED PHYTOSHAKE - gyulladáscsökkentő - basic

INSUMED PHYTOSHAKE – gyulladáscsökkentő étrend-kiegészítő

Étrend-kiegészítő növényi fehérjékkel, másodlagos növényi hatóanyagokkal és enzimekkel. Vegán és glutén mentes. A fehérje hozzájárul az izomtömeg és a normál csontozat fenntartásához. A PHYTOSHAKE egy kiváló minőségű növényi fehérjekeverék, kurkumin, tömjén és bromelain növényi hatóanyagok kombinációjával.

Összetevők letölthető PDF formátumban

INSUMED PHYTOSHAKE

 

Alkalmazás

Gyulladással járó betegségek (pl. asztma, arthrosis, cukorbetegség, elhízás stb.) vagy az inak, izmok, csontok sérüléseinek következében kialakuló gyulladások enyhítésében elősegíti a test regenerációját.
Az INSUMED PHYTOSHAKE támogatja a gyulladáscsökkentő étrendet.

INSUMED PHYTOSHAKE - gyulladáscsökkentő étrend-kiegészítő

Hogyan kell fogyasztani az INSUMED PHYTOSHAKE-ET?

Elkészítés:

Keverjen 1 mérőkanál (10 g) Phytoshake-et 100 vagy 200 ml vízbe vagy növényi italba (pl. szójaital) és rázópohárban oldja fel. Két étkezés között vagy éhgyomorra fogyassza.
A PHYTOSHAKE dobozának tartalma: 300 g / 30 adag.

A termékeket keresse az INSUMED tanácsadóknál!

 

További információk és hivatkozások a növényi anyagok / fitonutriensek működésével és felhasználásával kapcsolatos tanulmányok itt találhatók:

Prof. Dr. Oliver Werz: Új stratégiák a gyulladás terápiájában:
https://sportaerztezeitung.com/rubriken/ernaehrung/13552/neue-strategien-der entzuendungstherapie/
Dr. Ludwig Manfred Jacob: Gyulladás és fájdalom a túlsavasodás miatt:
https://sportaerztezeitung.com/rubriken/ernaehrung/6882/entzuendungen-und schmerzen-durch-uebersaeuerung/
Fitofarmakonok – egy kompakt útmutató:
https://sportaerztezeitung.com/rubriken/ernaehrung/13445/phytopharmaka-eine kompakte-orientierung/
Fitofarmakonok és testen kívüli lökéshullámok az ínhártyagyulladásoknál:
https://sportaerztezeitung.com/rubriken/therapie/12118/phytopharmaka-und extrakorporale-stosswellen-bei-tendinopathien/

Hol szerezhetem be az INSUMED PHYTOSHAKE-ET?

A termékeket keresse az INSUMED tanácsadóknál!

Az INSUMED PHYTOSHAKE segítségével javul a páciensünk életminősége, többet tud mozogni, hatékonyabbá válik a diétaterápiája. Az árakat is az INSUMED tanácsadóknál ismerheti meg. 

Az INSUMED termékek egy orvosi táplálkozási terápia alapvető részét képezik, csak személyesen az INSUMED táplálkozási tanácsadóknál, táplálkozási terápia keretein belül lehet azokat megvásárolni. A termékek sikeres használata INSUMED tanácsadói irányítást és felügyeletet kíván. Emiatt termékeink interneten keresztül nem rendelhetőek. Megértését köszönjük.

 

INSUMED tanácsadót keresek

INSUMED PHYTOSHAKE tapasztalatok, vélemények

Jöjjön egy-két tapasztalat, a sok közül:

A termékeket keresse az INSUMED tanácsadóknál!

„Több, mint 1 éve tartó csípőfájdalmam volt. Nem szerettem sétálni, lépcsőt mászni meg főleg. Emiatt híztam is, az pedig tovább rontotta a csípőm állapotát.

Nem vagyok híve a gyógyszerelésnek, tüneti terápiának, a vele járó mellékhatásoknak, ezért fájdalomcsillapítót nem akartam életem végéig szedni, inkább tűrtem a fájdalmat. Elgondolkodtam azon, hogy egyszer majd nekem csípőprotézisre lesz szükségem. Hát, mit mondjak, ez se egy szimpatikus gondolat…

És ekkor történt, hogy tudomásomra jutott, hogy létezik a INSUMED PHYTOSHAKE. Eleinte nem tetszett, nagyon rossz az íze ugyanis. Egy idő után azt mondtam, mindegy, legyűröm, HÁTHA hatni fog! És megtörtént. Másfél-2 hónap alatt rendbejött a csípőm, lépcsőzéskor se fáj. Azóta (kb. 3 hónapja) nem szedem a PHYTOSHAKE-et, tehát úgy tűnik, ez egy oki terápia volt, megoldódott a probléma véglegesen!

Azt gondolom, akinek krónikus, hosszan tartó ízületi fájdalma van, egy 2 hónapos próbát megér, mert van rá esély, hogy helyrejön. Nem utolsó sorban nem fog kilyukadni a gyomra a sok fájdalomcsillapítótól! Megéri, az ízével együtt is! Ha visszatérne a csípőfájdalmam, megint elkezdeném szedni a PHYTOSHAKE-et.“

Gy

„Hosszabb ideje küszködtem jobb oldali teniszkönyökkel és jobb oldali csípő fájdalommal. Motivált vagyok az aktív mozgásra, de úgy éreztem a fizikai kímélet,a fájdalomcsillapítók szedése, gyulladáscsökkentő pakolások, a fizioterápia együttese elengedhetetlen. A gyógyulás azonban nehezen haladt, úgy éreztem sose jövök ki belőle.Ez év tavaszán azonban volt alkalmam megismerni a PHYTOSHAKE-et felhasználói tapasztalat alapján.

Az összetevők nem hagynak kétséget. Gyógynövényekből összeállított készítmény, melyek a gyulladások csökkentése irányába hatnak.

Megvettem. A napi egyszeri használat kedvező. A negyedik napon éreztem, hogy „valami jó történik” velem. Csökkent a fájdalom, a mozgásterjedelem javult. /Korábban csak ellentétes kézzel tudtam ajtót nyitni./ Természetesen lazító, átmozgató gyakorlatokat sem hagytam el.
A második hónapban lényegében megszűntek a panaszaim, megfeledkeztem a problémáról. Mindemellett általános közérzet javulást is tapasztaltam, vitalitásom fokozódott, mindezt mellékhatások nélkül.

A tapasztalat mindenképpen pozitív. Úgy gondolom kúraszerűen ismételni fogom megelőző jelleggel.“

K

„Több mint 40 éve sportolok és ennek a pozitív hatásán kívül természetesen vannak árnyoldalai is.
Sajnos több ízületemben kopásos károsodások vannak. Vállban, könyökben, csípő ízületben volt állandó, gyakran nyugalmi fájdalmam.

Ez odáig súlyosbodott, hogy a jobb csípőmbe protézist kellett beépíteni. A többi fájdalmat rendszeres gyulladás csökkentő fájdalomcsillapító szedésével, elsősorban diklofénsav készítményekkel, tudtam mérsékelni.
Ezt természetesen nem lehet hosszú távon használni, hiszen nagyon komoly mellékhatások léphetnek fel.

Kerestem az alternatív megoldásokat: fizikoterápia, kinezio tape, nyújtások stb. Ekkor jött a képbe három hónapja az INSUMED PHYTOSHAKE.
A szedés után 10-14 nappal kezdett hatni. Azt éreztem, hogy megszűnt a nyugalmi fájdalom, javult a vállam mozgástartománya.
El tudtam hagyni a fájdalom csillapító gyógyszereket, korlátozások nélkül tudom végezni a napi edzéseimet.

Jelenleg ott tartok, hogy mozgásra sincs panaszom és a napi egyszeri INSUMED PHYTOSHAKE-en kívül mást nem kell használnom!“

L

INSUMED tanácsadót keresek

Feliratkozás hírlevélre

Mi történik, ha itt feliratkozik?
Országos hírlevelet, és tájékoztató anyagokat kap, illetve felveheti a kapcsolatot az INSUMED orvosokkal.
Köszönjük, ha csatlakozik hozzánk!