Mi az INSUMED?

Mi az INSUMED?

A kisfilmünkből tájékozódhat az INSUMED módszerről, az INSUMED koncepciójáról, megtudhatja, hogyan tud egészséges életmódra váltani az INSUMEDDEL. 

Mi is az az INSUMED?

A legtöbben nagyon rövid idő alatt szeretnének súlyfeleslegüktől megszabadulni. A tartós eredményt azonban csak életmódváltással tudjuk elérni. INSUMED – Orvosi diétaterápia túlsúlyosoknak, cukorbetegeknek, hiányos tápláltságúaknak, vegánoknak, vegetáriánusoknak, sportolóknak. Ez egy Németországban kifejlesztett, orvosok által kontrollált diétás rendszer.

A diagnosztika része a testsúly-mérés, haskörfogatmérés, testösszetétel-mérés (BIA-mérés) és szükség esetén laborvizsgálati adatok megkérése. Minden ember kicsit más, másképp él és valójában személyre szóló táplálkozási terápiát a testösszetétel meghatározás (BIA-mérés) nélkül nem lehet ajánlani.

Mi az INSUMED? – 23 perces teljes tájékoztató film

A kisfilmünkből tájékozódhat az INSUMED módszerről, az INSUMED koncepciójáról, az INSUMED termékekről, megtudhatja, hogyan tud egészséges életmódra váltani az INSUMEDDEL.

 

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

INSUMED-orvos

INSUMED zsírból fogyás – információk pácienseknek

Az INSUMED egy terápiás koncepció, ezért csak tanácsadás keretében, orvosainknál lehet hozzájutni a termékhez.

Válassza ki az alábbi gombok közül az Önre jellemzőt!

Feliratkozás hírlevélre

Mi történik, ha itt feliratkozik?
Országos hírlevelet, és tájékoztató anyagokat kap, illetve felveheti a kapcsolatot az INSUMED orvosokkal.
Köszönjük, ha csatlakozik hozzánk!

INSUMED termékek

Figyelem!

Az INSUMED termékek egy orvosi táplálkozási terápia alapvető részét képezik, csak személyesen az INSUMED táplálkozási tanácsadóknál, táplálkozási terápia keretein belül lehet azokat megvásárolni. A termékek sikeres használata orvos tanácsadói irányítást és felügyeletet kíván. Emiatt termékeink interneten keresztül nem rendelhetőek. Megértését köszönjük.

INSUMED termékek