Visszatérés a háromszori étkezéshez

Szerzők:

Dr. Lovas Gyöngyi
Az INSUMED Magyarországi marketing vezetöje

Borokné Tömösváry Lilla
Dietetikus

Visszatérés a háromszori étkezéshez

Az abbahagyás egy kicsit trükkös dolog. A cél nyilván az, hogy megtartsuk, amit elértünk, és ne jöjjön vissza, ha lehet, soha többé. 

Cél: tartsuk meg, amit elértünk

Mit szükséges ehhez tenni? Ez magától nem fog menni, érdemes betartani a következőket.

Mivel az INSUMED nem fogyókúra, hanem életmód-váltási program, ezért fontos tudni 3 dolgot:

1.

.Nincs “elbukás”, és feladás, mert bármikor újra lehet kezdeni, tehát bűnözés sincs, meg az “elcsábultam, most már akkor fel is adom”- program sem állja meg a helyét. “Következő nap betartom”, ez a helyes hozzáállás. Mindig csak 1 napot nézz előre. Csak ma betartom a 3 étkezést…

2.

Ha véget ér a “porozás”, akkor is érdemes megtartani (a súlytartás végett) a 3 étkezést, nassolás nélkül, valamint a 2-3 liter víz/cukormentes folyadék fogyasztását. Van, akinél a 8-18 módszer működik hosszú távon, ez azt jelenti, hogy ebéd (lehet benne szénhidrát), utána 8 óra kihagyás, vacsora (inkább fehérje, kevés szénhidrát) és 16 óra kihagyás a következő napi ebédig. Van, akinek az válik be, hogy reggelizik-ebédel-vacsorázik, tehát ugyanúgy 3 étkezés, mint a diéta alatt, reggel és este kevés szénhidráttal. Semmiképpen ne térjünk át nasizós életmódra, és 5-szöri étkezésre, mert ugyanúgy vissza fognak jönni a kilók, mint ahogy elhagyjuk a kialakult jó szokásokat.

3.

Abbahagyni nem egyik napról a másikra szoktuk, hanem van egy átmeneti időszak, amelynek a megvalósításához segítség- képpen készítettünk egy videót, íme:

Feliratkozás hírlevélre

Mi történik, ha itt feliratkozik?
Országos hírlevelet, és tájékoztató anyagokat kap, illetve felveheti a kapcsolatot az INSUMED orvosokkal.
Köszönjük, ha csatlakozik hozzánk!

INSUMED termékek