Visszatérés a háromszori étkezéshez

Szerzők:

Dr. Lovas Gyöngyi
Az INSUMED Magyarországi marketing vezetöje

Borokné Tömösváry Lilla
Dietetikus

Visszatérés a háromszori étkezéshez

Az abbahagyás egy kicsit trükkös dolog. A cél nyilván az, hogy megtartsuk, amit elértünk, és ne jöjjön vissza, ha lehet, soha többé. 

Cél: tartsuk meg, amit elértünk

Mit szükséges ehhez tenni? Ez magától nem fog menni, érdemes betartani a következőket.

Mivel az INSUMED nem fogyókúra, hanem életmód-váltási program, ezért fontos tudni 3 dolgot:

1.

.Nincs „elbukás”, és feladás, mert bármikor újra lehet kezdeni, tehát bűnözés sincs, meg az „elcsábultam, most már akkor fel is adom”- program sem állja meg a helyét. „Következő nap betartom”, ez a helyes hozzáállás. Mindig csak 1 napot nézz előre. Csak ma betartom a 3 étkezést…

2.

Ha véget ér a „porozás”, akkor is érdemes megtartani (a súlytartás végett) a 3 étkezést, nassolás nélkül, valamint a 2-3 liter víz/cukormentes folyadék fogyasztását. Van, akinél a 8-18 módszer működik hosszú távon, ez azt jelenti, hogy ebéd (lehet benne szénhidrát), utána 8 óra kihagyás, vacsora (inkább fehérje, kevés szénhidrát) és 16 óra kihagyás a következő napi ebédig. Van, akinek az válik be, hogy reggelizik-ebédel-vacsorázik, tehát ugyanúgy 3 étkezés, mint a diéta alatt, reggel és este kevés szénhidráttal. Semmiképpen ne térjünk át nasizós életmódra, és 5-szöri étkezésre, mert ugyanúgy vissza fognak jönni a kilók, mint ahogy elhagyjuk a kialakult jó szokásokat.

3.

Abbahagyni nem egyik napról a másikra szoktuk, hanem van egy átmeneti időszak, amelynek a megvalósításához segítség- képpen készítettünk egy videót, íme:

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Feliratkozás hírlevélre

Mi történik, ha itt feliratkozik?

Országos hírlevelet, és tájékoztató anyagokat kap, illetve felveheti a kapcsolatot az INSUMED orvosokkal.
Köszönjük, ha csatlakozik hozzánk!

INSUMED termékek
INSUMED termékek - Orvosi diétaterápia termékek